”Testbäddsseminarium”

”Testbäddsseminarium”

Hållbart Byggande Syd tillsammans med Allbäcks Linoljeprodukter och 
Innovationscenter för landsbygden bjuder nu in till ett ”testbäddsseminarium” på det intressanta temat Målning och renovering med miljövänliga linoljeprodukter

Skärpta miljökrav har de senaste åren utgjort starka incitament för Allbäcks utvecklings- och utbildningsverksamhet. Vid detta seminarium är Allbäcks redo att presentera lösningar på dagens behov av miljöcertifierade produkter och metoder som är dokumenterat hållbara, fossilfria och med mycket lätt miljöryggsäck. Metoderna kan användas för såväl nybyggnation som för underhåll. Under detta seminarium får vi inte bara höra om Allbäcks utveckling utan också se exempel på behandlingar med deras olika metoder och produkter på ett antal olika testytor (”testbädd”) – de äldsta upp till 29 år gamla!

Var: Hos Allbäcks, Ö. Balkåkravägen 18, 271 91 Ystad 
När: 2018-12-06, kl 15.00 – 17.00 
Kaffe serveras 14.30 – 15.00, efter seminariet avrundar vi med en liten kvällsmacka. Vi har plats för ca 20 personer så först till kvarn... gäller.

Anmäl dig till: Sonja Allbäck på sonja@allbackpaint.com eller på 0705-46 02 02 och ange om du också kan dela på fika och kvällsmacka

Läs gärna mer om verksamheten på: www.linoljeprodukter.se


The rediscovery of ancient wisdom…
“…Det är hög tid att återupptäcka ålderdomlig visdom och integrera denna i det moderna byggandet. Det räcker inte med att prata eller drömma om förändring. När väl idén är väckt är det naturligt att vilja gå vidare – ja faktiskt leva drömmen…”
Så skrev arkitekten David Pearson, London, i boken Earth to Spirit för mer än 25 år sedan.

2018-11-23 12:47