Verktyg

Drömmer du också om ett riktigt bra resultat när du renoverar eller restaurerar? Då är verktygen precis lika viktiga som det material du arbetar med.

Under våra 40 år har vi testat oerhört många penslar, slipmaterial, rollers och även uppfunnit en egen kittlampa. Numera hittar du hittar du alla våra favoriter i vår egen webshop.

Där hittar du kittlampan som gör det enkelt att ta bort gammalt fönsterkitt. Den arbetar med kortvågig infravärme, den gör kittet mjukt, utan att skada fönsterglaset.

Det är vår egen uppfinning och vi fick patent på den år 1984, vi tillverkar fortfarande originalet här i Sverige och du kan köpa den via vår webshop.

Där finns också vår spotheater som arbetar med långvågig infravärme och ser till att färgborttagningen blir både enkel och skonsam mot underlaget.

 

Under våra 40 år i branschen har vi också tagit fram Allbäcks pensel, en pensel med styvare borst som sträcker ut färgen väl, tål alla typer av färger och är mycket enkel att rengöra. Det är en syntetisk pensel som har allt det som vi eftersöker när vi ska måla. Den finns i fyra storlekar, med väl anpassade skaft och passar allt från fasadmålning till att måla finaste spröjs. Balansen, storleken, borsten och bindningen är av högsta kvalité och allt det som behövs när man ska renovera eller restaurera, en perfekt pensel gör linoljefärg eller linoljevax.

Besök vår webshop, där hittar du verktygen som gör ditt arbete till ett nöje och hjälper dig att nå bästa resultat. Välkommen.

måla fönster och dörrar

lär dig mer >

vår linoljefärg

lär dig mer >

måla väggar

lär dig mer >

vår linoljesåpa

lär dig mer >